X
تبلیغات
برنامه نویسی ویژوال بیسیک

برنامه نویسی ویژوال بیسیک

برنامه نویسی برای همه

پروژه ویژوال بیسیک (Puzzle Game)

دانلود پروژه ویژوال بیسیک در ادامه مطلب ...


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و یکم اسفند 1391ساعت 5:4 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

سورس ویژوال بیسیک v.b

 

سلام سورس ویژوال بیسیک  یک بازی پازل جزاب براتون گزاشتم که برین حالشو ببرین

 

دانلود سورس ویژوال بیسیک 64 کیلوبایت

 

پسورد فایل : www.t3nsm.blogfa.com

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و نهم خرداد 1387ساعت 10:6 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

سورس ویژوال بیسیک انتخاب گر رنگ

بوسیله این برنامه می توانید توسط یک باکس رنگ (مثل انتخابگر رنگ فتوشاپ) رنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید که برای پروژه هایی مثل Paint می شه ازش استفاده کرد.

 

تصویری از برنامه کلیک کنید

 

دانلود با حجم 68 کیلوبایت

پسورد برنامه : www.t3nsm.blogfa.com

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم خرداد 1387ساعت 4:19 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

پسورد فایل : كتاب آموزش ويژوال بيسيك 6 در n + 1 روز

توجه                                    توجه                                    توجه

 

از دوستانی که این مطلب رو   (كتاب آموزش ويژوال بيسيك 6 در n + 1 روز )   دانلود کردن و فایل پسورد خواسته بود و من نزاشته بودم خیلی معذرت میخواهم فایل رو از نو اپلود کردم وپسورد فایل هم در زیر دانلودش گذاشتم.

لطفا کسانی که قبلا این فایل رو دانلود کرده بودن لطف کنن دوباره فایل رو دانلودش کنن چون    

 پسورد فایل :www.t3nsm.blogfa.com  این هست پسورد قبلی رو ندارم واقعا خیلی ببخشید .
 

+ نوشته شده در  دوشنبه بیست و هفتم خرداد 1387ساعت 3:43 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

الگوريتم كلي شاهزاده ايراني و شرح اختصاري زيرروالهاي مهم آن

الگوريتم كلي شاهزاده ايراني و شرح اختصاري زيرروالهاي مهم آن.

براي اطلاعات بيشتر بقيه مقاله-->



دانلود برنامه
دانلود برنامه(127kb)

آنچه در اينجا آمده‌است الگوريتم كلي بازي شاهزاده ايراني در وسع و توان اينجانب بوده‌است. علاوه بر الگوريتم كلي. قدري در مورد نماها و اشيا اصلي صحبت كرده‌ايم و مختصري الگوريتمهاي زيرروالهاي كلي را شرح داده‌ايم. در نهايت مساله اصلي را گفته‌ايم. آيا نوشتن كدهاي پيچيده‌تر با عكسهاي كمتر را بيشتر مي‌پسنديد. يا نوشتن كدهاي ساده‌تر با عكسهاي بيشتر؟

اين مساله و اظهارنظر همه شما بر الگوريتمهاي نهايي موثر خواهدبود. تا روز دوشنبه فرصت داريد. چون سه‌شنبه پروژه وارد فاز ديگري مي‌شود.

+ نوشته شده در  یکشنبه هشتم مهر 1386ساعت 8:2 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

ویروس هارد پر کن که با ویژوال بیسیک

ويروس هارد پر كن )

دانلود برنامه
دانلود برنامه(9kb)

اين ويروس بعد از اجرا شروع مي كنه كپي گرفتن از Media ويندوز و در درايوهاي D,E,F کپی می کنه.

و نمی زاره پنجره run , TaskManager  باز بشه.

+ نوشته شده در  یکشنبه هشتم مهر 1386ساعت 8:0 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

كتاب آموزش ويژوال بيسيك 6 در n + 1 روز

کتاب الکترونیکی آموزش ویژوال بیسیک در n + 1 روز کاملا به زبان فارسی، در 21 فصل همراه با تصاویر رنگی و توضیح به زبان ساده، شایان ذکر است، این کتاب از سطح مقدماتی تا پیشرفته و با فرمت PDF می باشد.


توجه : از دوستانی که این مطلب رو دانلود کردن و فایل پسورد خواسته بود و من پسورد رو نزاشته بودم خیلی معذرت میخواهم فایل رو از نو اپلود کردم و پسورد فایل هم در زیر دانلودش گذاشتم.
 

دانلود با حجم 811 کیلوبایت 

پسورد فایل :www.t3nsm.blogfa.com

 

+ نوشته شده در  یکشنبه هشتم مهر 1386ساعت 8:0 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

چگونه می توانیم دستورات Dos را از طریق ویژوال بیسیک اجرا کنیم ؟

چگونه می توانیم دستورات Dos را از طریق ویژوال بیسیک اجرا کنیم ؟

ابتدا Command Prompt را فراخوانی می کنیم , خوب برای فراخوانی از تابع Shell استفاده میکنیم که قبلا در مورد این تابع توضیح داده ام :

Shell "cmd.exe"

:: اکنون یک شیء ایجاد می کنیم تا بتوانیم از طیق آن به هسته Dos دسترسی داشته باشیم :

Dim WinShell
Set WinShell = CreateObject("Wscript.shell")

خوب حالا می توانید به راحتی هر دستوری که دارید میتوانید اجرا کنید در آخر هم دستور تابع Sendkeys کلید Enter را اجرا کرده و دستور اجرا میشود:

WinShell.SendKeys " Dos دستور مورد نظر برای اجرا در "
WinShell.SendKeys "{ENTER}"

به مثاهای زیر توجه کنید که به ترتیب اولی برای ایجاد پوشه ای به نام Visual Basic در درایو C و دستور دوم برای نمایش پوشه های موجود در درایو C و دستور سوم برای Format فلاپی دیسک می باشد .

'For Create Folder With Dos Prompt :
WinShell.SendKeys "MD C:\Visual" & " Basic"
WinShell.SendKeys "{ENTER}"

'For Showing C Directory :
WinShell.SendKeys "Dir C:\"
WinShell.SendKeys "{ENTER}"

'For Format Floppy Disk Of Dos :
WinShell.SendKeys "format A:"
WinShell.SendKeys "{ENTER}"

+ نوشته شده در  یکشنبه هشتم مهر 1386ساعت 7:52 بعد از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 9 : کار با فایلها در php ( بخش چهارم )

در این بخش تصمیم دارم نحوه ساختن فولدر , از بین بردن فولدر و برخی عملیات دیگر مربوط به فایلها و فولدرها را برای شما تشریح کنم .

 

 

 

ایجاد و حذف فولدر :

 

با استفاده از تابع mkdir میتونید فولدر ایجاد کنید :

 

 

 

Mkdir("test",0744);

 

 

 

با این دستور شما یک فولدر به نام test در مسیری که فایل رو فراخونی میکنید با سطح دسترسی 744 ایجاد کرده اید . این سطوح دسترسی فقط در لینوکس دارای اعتبار است .

 

 

 

با استفاده از تابع rmdir  نیز میتونید فولدری را پاک کنید .

 

 

 

در ضمن با استفاده از تابع chmod نیز میتونید سطح دسترسی یک فولدر رو تغییر بدهید :

 

 

 

Chmod("/htdocs/test/",777);

 

 

 

با استفاده از تابع chown میتوان مالک یک فولدر را مشخص و یا تغییر بدهید .

 

 

 

چند تابع دیگر نیز وجود داره که با استفاده از اونها میتونید تاریخ , ساعت و ثانیه آخرین تغییرات انجام شده برروی فایل را به دست بیاورید . این توابع عبارتند از : filectime  و filemtime   که همراه با نام فایل به کار میروند . برای نمایش تاریخ مورد نظر از تابع date  استفاده کنید :

 

 

 

 

 

$filename = 'somefile.txt';

 

 

 

if (file_exists($filename))

 

{

  echo "$filename was last modified: " . date ("F d Y H:i:s.", filemtime($filename));

}

?>

 

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هشتم شهریور 1386ساعت 10:19 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 8 : کار با فایلها در php (بخش سوم )

در ادامه سلسله مظالب کار با فایلها در این بخش دو تا تابع مفید دیگه در این زمینه رو براتون تشریح میکنم .

 

این دو تابع fseek و ftell هستش .

 

تابع fseek  اشاره گر فایل رو به محدوده ای که شما به صورت integer به اون میدهید ارسال میکنه :

 

 

 

$FileName = fopen('test.txt',"rb");

 

 

 

Fseek('$FileName',1024);

 

 

 

این بدان معنی است که شما کرسر ( اشاره گر ) فایل رو به بعد از بایت 1024 ارسال میکند و میتوانید عملیات خواندن و نوشتن را بعد از ادامه دهید .

 

 

 

در ضمن تابع ftell موقعیت فعلی کرسر فایل رو برمیگرداند :

 

 

 

Ftell('$FileName');

 

+ نوشته شده در  چهارشنبه بیست و هشتم شهریور 1386ساعت 10:17 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

خبر خطرناک

با سلام به دوستان

 

یک خبر مهم شیاطین عراقی گروهی هستند که وبلاگ های بعضی از دوستان رو هک کرده اند البته وبلاگ من هم هک کرده بودن که ار دستشون گرفتم

 

میخواستم بگم فقط تورو خدا یکمی به وبلاگ خودتان برسین تا اینجوری دوچار مشکل هک کردن وبلاگ توسط هکر ها نشین!!!!!!!!!!!!!!!

+ نوشته شده در  یکشنبه هجدهم شهریور 1386ساعت 9:14 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 7 : کار با فایلها در php (بخش دوم )

در این بخش میخواهم روشهای خواندن محتویات یک فایل رو شرح بدم . از دو تابع fgets و fread  برای خواندن فایلها استفاده میشود . هر دو تابع فوق با دو پارامتر قابل دسترسی هستند . پارامتر اول نام فایل مورد نظر است و پارامتر دوم حجم بایتی از فایل که میخواهید فراخوانی کنید .

در مثال زیر یک فایل با نام test.txt  خوانده شده و به صورت خط به خط نمایش داده میشود :

<?php

$handle = fopen('test.txt',"rb");

while(!feof($handle))
{
  $buffer = fgets($handle, 4000);

  echo $buffer."<br>";

}
fclose($handle);

 

?>

 

در این مثال از تابع جدیدی به نام feof نیز استفاده شده است که بررسی میکند عملیات خواندن یا نوشتن در فایل به انتها رسیده است یا خیر .

 

همان طور که در مثال فوق مشاهده میکنید با استفاده از تابع fgets  خط به خط فایل خوانده شده است . اما تابع fread میتواند کل فایل را تا محدوده ای که مشخص میکنید بخواند مثلا :

 

$Get_Text = fread ('$FileName',1000);

 

فکر میکنم تفاوت دو تابع رو متوجه شدید . تابع fgets بر روی کرسر خط جاری تمرکز داره اما تابع fread کل فایل را در نظر میگیرد .

 

پس بنابراین با دستور زیر میتوان کل فایل را خواند :

 

$Get_Text = fread ('$FileName',filesize('$FileName'));

 

فقط نکته ای که در مورد مثالها باقی میمونه اینه که در تمامی اونها منظورم از متغیر $FileName نام فایل همراه با متغیر fopen  هست مثلا :

$FileName = fopen('test.txt',"rb");

 

و فرض رو نیز براین گذاشتم که عمل خواندن فایل با موفقیت انجام شده است .

 

+ نوشته شده در  یکشنبه چهارم شهریور 1386ساعت 9:32 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 6 : کار با فایلها در php

در چند مطلب تصمیم دارم در مورد موضوع مهم کار با فایلها در php در اینجا شرح بدم .

 

ابتدا برای این منظور ترجمه فصل 11 و بخش 3 از کتاب Learning PHP and MySQLLearning PHP

 

نوشته Michele Davis, Jon Phillips را که خودم ترجمه کردم را اینجا بزارم . امیدوارم که به درد بازدید کنندگان عزیز بخورد .

 

در برخي اوقات که ما نميتوانيم اطلاعاتمان را در بانک اطلاعاتي ذخيره کنيم ممکن است که بخواهيم اطلاعاتمان را مستقيما در بک فايل بنويسيم . براي مثال در نوشتم يک Log Fill هنگامي که نميتوانيم به بانک اطلاعاتيمون دسترسي داشته باشيم بهتر است که اطلاعات در يک فايل نوشته شود . غير ممکن زماني که نميتونيم به بانک وصل بشيم اطلاعات را در آن بنويسيم اينجاست که نياز به نوشتن در يک فايل بروز ميکند . PHP توابعي را براي دستکاري در فايلها تهيه کرده است که ميتوانند کارهاي زير را انجام دهند :

 

- چک کردن وجود فايلها

 

- ساختن فايلها

 

- اضافه کردن ( تغييرات ) در فايلها

 

- تغيير نام فايلها

 

- خذف کردن فايلها

 

ادامه مطلب را در بخش ادامه مطلب مشاهده کنید ......


ادامه مطلب
+ نوشته شده در  یکشنبه چهارم شهریور 1386ساعت 9:30 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 5 : فراخوانی توابع از مرجع

همانطور که در مباحث قبلی در مورد روش مقدار دهی بر اساس مرجع توضیح دادم در اینجا میخوام در خصوس روش فراخوانی توابع از طریق مرجع برایتون توضیح بدم .

 

اول به این تابع توجه کنید :

 

Function addnumber($num1, $num2)
{
  $num1=$num1*2;

  $num2=$num2 / 3;

  Return($num1+$num2);

}


$a1=12;

$a2=6;

echo "Value Return as Function addnumber is : ".addnumber($a1,$a2)."
"; // retun 26

echo 'a1='.$a1.'  , a2='.$a2; // return num1=12 , num2=6


در این مثال همانطور که مشاهده مینمائید دو مقدار a1  و a2  مقدار دهی شده بعد به تابع  addnumber ارسال گردیده است . تابع بعد از چند عمل ریاضی ساده مقدار خروجی را ارسال نموده . با نمایش مقادیر اولیه مشاهده میکنید که آنها ( یعنی a1  و a2  ) تغییر نیافته اند .

 

اما حالا فرض کنید که میخواهید با ارسال پارامتر به تابع مقادیر ارسالیتون هم تغییر کنند .  برای این کار شما میتونید با استفاده از علامت & قبل از مقادیر دریافتی تابع این کار رو انجام بدید . این تغییراتو همراه با خروجی اون میتونید در این مثال ببیند :

 

 

Function addnumber(&$num1, &$num2)
{
  $num1=$num1*2;

  $num2=$num2 / 3;

  Return($num1+$num2);

}


$a1=12;

$a2=6;

echo "Value Return as Function addnumber is : ".addnumber($a1,$a2)."
"; // retun 26

echo 'num1='.$a1.'  , num2='.$a2; // return num1=12 , num2=6

 

همانطور که مشاهده میکنید بعد از فراخوانی تابع مقادیر ارسالی به تابع یعنی a1  و a2  نیز تغییر کرده اند .

 

+ نوشته شده در  یکشنبه چهارم شهریور 1386ساعت 9:27 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 4 : کار با داده ها در php

مانند اکثر زبانهای برنامه نویسی زبان برنامه نویسی php نیز از یک سری داده پشتیبانی میکند .

اما به دلیل اینکه php  وقتی به یک نوع داده ای برخورد میکند خودش اقدام به تشخیص آن میکند این مورد کمتر مورد توجه برنامه نویسان این زبان قرار گرفته است . در این بخش میخواهم شما را با نوشتن نوع داده ها , تشخیص و تغییر نوع آنها آشنا کنم .

برخی از داده هایی که در زبان php  پشتیبانی میگردد عبارتند از :

Integer , Double , String , Boolean , Array ,float و ....

 

مثلا اگر شما برای مقدار دهی یک عدد به صورت زیر عمل کنید :

 

$Number = 12 ;

 

زبان php مقدار متفیر فوق را به عنوان Integer  در نظر میگیرد اما اگر شما برای تعریف همین متغیر به صورت زیر عمل نمادئید :

 

$Number = “12”;

 

زبان php  این متغیر را به عنوان نوع String  در نظر خواهد گرفت . علتشم که واضحه , برای تعریف این متغیر به دلیل گذاشتن Double qutetion  این متغیر به صورت String  در نظر گرفته شده است .

 

تعریف داده ها :

 

همانطور که در بالا اشاره کردم شما میتونید با استفاده از همان قاعده گفته شده نوع داده ای را مشخص کنید علاوه بر اون این امکان وجود دارد که شما این کار رو به صورت مستقیم انجام دهید برای این منظور به مثال زیر توجه کنید :

 

$Number = (integer) 12;

یا

$Number = (float) 17.15;

در مورد تعریف نوع داده ای string  نیازی به این کار نیست و با همان double qutetion  آنها تعریف میشوند . این روش تعریف داده ها برای Integer , Double , Boolean , float قابل استفاده است . 

 

تشخیص نوع داده ای :

 

برای تشخیص نوع داده ای یک متغیراز تابع gettype($variable)

استفاده میکنیم . مثلا :

$Number = 12 ;

Echo gettype($Number);

 

که خروجی این مثال مقدار Integer  است و یا :

 

$Number = 12.5 ;

Echo gettype($Number);

 

دارای مقدار double  میباشد .

 

علاوه براین تابع ( gettype  ) روش دیگری هم برای تشخیص نوع داده وجود دارد که با استفاده از توابع زیر این عمل اتفاق میافتد :

is_string ( $variable );

is_int ( $variable );

is_double ( $variable );

و .....

خروجی این توابع False  یا True  میباشد . سایر توابع از این دست رو میتونید از راهنمای php  استخراج کنید .

 

تبدیل نوع داده ها به یکدیگر :

 

این مبحث بسیار طولانی میباشد و خلاصه ای از مطالب رو اینجا اشاره میکنم .

 

ساده ترین روش برای این منظور استفاده از تابع settype  است , روش استفاده از اون به صورت زیر میباشد :

 

$No1= (integer) 19;

 

;(Settype ( $No1 , “float”  

 

در این مثال نوع   مقدار No1  بدون هیچ گونه تغییری به نوع float  تبدیل شده است . با استفاده از همین روش میتوان مقادیر مختلف را به یکدیگر تبدیل کرد . اما گاهی اوقات عمل تبدیل نوع داده ها با تغییراتی همراه است . مثلا :

 

$foo = “12asdasd”;

 

settype($foo, "integer");

 

مقدار $foo جدید برابر 1 میباشد .

 

و یا :

 

$bar = true;

 

settype($bar, "string");  

 

مقدار $bat  جدید 1 است .

 

مسلما این مطالب کامل نیست و باید با کمی مطالعه راهنمای php  به تمامی نکات این عمل آشنا بشوید .

 

تنها نکته ای که باید در اینجا به اون اشاره کنم استفاده از === ( سه تا علامت مساوی ) است که به کمک آن علاوه بر بررسی مقدار دو متغیر , نوع دو متغیر را نیز بررسی میکند و در صورت برقراری هر دو شرط مقدار True  را باز میگرداند .

 

$No1 = (double) 12;

$No2 = (integer) 12 ;

 

If ($No1 === $No2 )  

Echo ‘Ok’;

 

در این مثال   شرط گذاشته شده برقرار نمیباشد

 

 

+ نوشته شده در  جمعه دوم شهریور 1386ساعت 10:48 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 3 : تفاوت دستور های echo و print

1 - تابع print فقط یک دنباله کارکتری واحد را به خروجی ارسال میکند در حالی که مقدار echo  میتواند چند دنباله را با علامت کاما (, ) از هم جدا کرده و به خروجی ارسال کند .

مثلا :

 

$text1='Mohsen';

$text2='Kozehgaran';

 

Echo $text1,$text2; // return MohsenKozehgaran

 

print $text1,$text2; // return Error

 

2 – تابع print  دارای قابل ویژه ای به نام here document  است .

 

  ? چیست here document

 

به مثال زیر توجه کنید :

 

 

Print <<<TEST

 

This Is a Test For Here Document

 

 

 

TEST;

 

فکر میکنم مثال واضح باشد . در اینجا در واقع ما به مفسر گفته ایم که هر چه که بین <<<TEST< SPAN> و TEST; قرار دارد را به مرور گر ارسال کند . به جای TEST  از هر نام مجاز دیگری میتوانید استفاده کنید .

 

دو تا نکته هم در مورد تعریف کردن نام وجود دارد . اولی اینکه تعریف نام برای here document  به حروف کوچک و بزرگ حساس است .

دوم اینکه در موقع بستن و یا همان انتها (TEST;) هیچ فضای خالی قبل آن قرار ندهید .

 

+ نوشته شده در  جمعه دوم شهریور 1386ساعت 10:47 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 2 : روش مقدار دهی بر اساس مرجع

در این روش میتوان آدرس یک متغیر را به عنوان متغیر دیگری نسبت داد . برای انجام این کار کافی است متغیر مرجع را با علامت & مشخص کنیم . قابلیت ویژه این نوع نسبت دهی آن است که وقتی دو متغیر با این روش به هم نسبت داده میشوند با تغییر در هر کدام دیگری نیز تغییر میابد .برای درک بهتر این موضوع به مثال زیر توجه کنید :

 

$One_Number=10;

 

$Two_Number=&$One_Number;

 

Echo $One_Number; // Retun 10

 

Echo $Two_Number; // Retun 10

 

در این مثال دو متغیر را به هم نسبت دادیم و برای تست آنها را چاپ کردیم که هر دو مقدار 10 را بازگرداندند .

 

حال متغیر دوم را در عدد 2 ضرب کردیم  :

 

$Two_Number *=2;

 

اکنون با چاپ مجدد هر یک از متغیر ها میبیند که هر دو درای مقدار 20 شده اند .

 

+ نوشته شده در  جمعه دوم شهریور 1386ساعت 10:44 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

نکته شماره 1 : قرار دادن عکس در فیلد blob با استفاده از php و MySql

همانطور که میدانید MySql هم مثل سایر دستابیسها نوعی به عنوان blob  داره که میشه برای ذخیره تصاویر در این فیلد استفاده کرد .

 

در بخش قصد دارم با یک نمونه کد شیوه قرار دادن عکس , خواندن و خذف عکس رو برای شما نشون بدم.

 

فقط قبلش یه توضیح بدم که این کد رو از یه سایت خارجی گرفتم و تغییراتی توش دادم و اینجا میزارم .

 

در ابتدا باید یک جدول با ساختار زیر در بانک اطلاعاتی ( دیتابیس) بسازید.

CREATE TABLE `ae_gallery` (
  `
id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,
  `
title` varchar(64) NOT NULL,
  `
ext` varchar(8) NOT NULL,
  `
image_time` timestamp NOT NULL DEFAULT CURRENT_TIMESTAMP ON UPDATE CURRENT_TIMESTAMP,
  `
data` mediumblob NOT NULL,
 
PRIMARY KEY (`id`)
)
ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=cp1256;

 

در این جدول ae_gallery نام جدول میباشد که شما هر نامی که خواستید را میتوانید انتخاب کنید .

بعد از این مرحله شما باید فایل ضمیمه را دریافت کنید .

 

بعد از دریافت فایل باید مواردی را در فایل تنظیم نمائید . بنابراین فایل را با ویرایشگرتون باز کنید و

 

و خطهای شماره 1 تا 7 رو با توجه به مشخصات خودتان تنظیم نمائید و

خط 7 شامل کلمه رمزی میباشد که عکس مربوطه با ترکیب شدن با این رمز به فیلد مربوطه میرود ( این مورد از امکانات MySql  ورژن 5 میباشد )

اکنون به راحتی میتونید عکسهاتون را وارد جداول کرده , آنها را مشاهده کنید و اگه خواستید پاک کنید

اگه مشکلی داشتید حتما اطلاع بدید .

 

لینک برنامه برای دانلود

+ نوشته شده در  جمعه دوم شهریور 1386ساعت 10:39 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

برنامه محاسبه تعداد تکرار حروف الفبا در یک متن و چند تا ی دیگر

+ نوشته شده در  پنجشنبه یکم شهریور 1386ساعت 10:13 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  | 

دکمه Exit غیر فعال شده

شاید بخواین حال کاربرتون رو بگیرین و دکمه  Exit رو Disable کنین و نذارین از برنامه خارج شه واسه این کار کد زیر رو تو یک Module کپی کنید .

Public Const SC_CLOSE = &HF060
Public Const MF_BYCOMMAND = &H0

Public Declare Function GetSystemMenu Lib "user32" _
(ByVal hwnd As Long, ByVal bRevert As Long) As Long

Public Declare Function DeleteMenu Lib "user32" _
(ByVal hMenu As Long, ByVal nPosition As Long, ByVal wFlags As Long) As Long

Public Declare Function DrawMenuBar Lib "user32" (ByVal hwnd As Long) As Long


این کد رو هم در Form_load کپی کنید .

Dim hMenu As Long

hMenu = GetSystemMenu(Me.hwnd, 0&)
If hMenu Then
Call DeleteMenu(hMenu, SC_CLOSE, MF_BYCOMMAND)
DrawMenuBar (Me.hwnd)
End If

+ نوشته شده در  پنجشنبه یکم شهریور 1386ساعت 9:55 قبل از ظهر  توسط وحید فخری  |